• 1

Nyckelband med fototryck kan skapas med helt individuellt tryck på allbranded.se

Tryck på de omtyckta fototryck nyckelband helt enligt dina föreställningar och använd dem som effektiva promotionprodukter. Nyckelband tillhör inte utan anledning till klassikerna bland profilprodukterna. Det finns många användningsområden, de är billiga men även effektiva i sin reklamspridningsprocess. Lanyards med tryck kan bära personliga namnskyltar och därmed förenkla igenkänningen vid event. På lanyards fästade korthållare kan användas för inträdesbiljetter på konserter eller id-kort för backstage-områden. Eftersom de lätt kan bäras runt halsen är de snabbt synliga och därmed en optimal bärare för reklambudskap. Ett reklamnyckelband kan även användas på helt andra sätt. Lanyards kan hitta användning i ryggsäckar, handväskor eller byxfickor och användas som nyckelring eller hållare för små utensilier. Dessutom passar reklamartikeln perfekt som giveaway på mässor och andra stora event, eftersom produkten är billig, praktiska att förvara och enkel att transportera. På grund av det snygga fototrycket bärs produkten gärna, eftersom den inte bara är funktionell utan även en riktig Eye Catcher. Med sublimationstryck kan alla möjliga pantone färger på reklambandet förverkligas, som möjliggör en stor flexibilitet i gestaltningen. I allbranded.se webbshoppen finns det många olika nyckelbandsom kan gestaltas och delas ut som fina fotopresenter. Med logotyp, slogan eller foto på skapar du många fina unikat. Det mjuka materialet ur soft-polyester gör att nyckelbandet är skönt att bära, men är även bra på framhäva starka färger på bästa sätt. Modellerna finns i olika bredd, som möjliggör diskreta men även mer markanta varianter. På grund av de valbara klämmor kan reklampresenten användas helt individuellt. På karbinhake kan korthållare fästas. En mobilögla är ideal för att befästa mobilen. Andra varianter är dog-clips och fjäderklämmor. Även tillbehöret kan direkt väljas i online konfigurationen. Ytterligare tillägg är korthållare i mjuk och hård plast, och i oval eller liggande format. När du bestämmer dig för att anlita oss från allbranded.se för trycket av din profilprodukt, kan du se fram emot en väldig enkel beställningsprocess med vår kompetenta kundservice. Till en början väljer du nyckelbandet som tilltalar dig mest. Välj sedan trycktekniken som vi ska använda för att göra produkten till ögongodis med reklamkaraktär. Sedan kan du välja vilken slags klämma och tillbehör som ska avrunda ditt konstverk och välja mängden du behöver för dina marknadsföringsändamål. Vår online konfigurator erbjuder många val i individualiseringen. Om du ändå skulle behöva en specialtillverkning, som du inte kan skapa online, så hjälper vi dig gärna även med den önskan. Kontakta vår kundservice- vi gestaltar lanyards helt enligt dina föreställningar!

Detaljtrogen profilprodukt: Nyckelbandet med fototryck

Den som tror att nyckelband med fototryck först uppfanns på det vilda sjuttio-talet, för att tjäna som profilprodukter och fästen för biljetter på konserter och musikföreställningar, har fel. Faktum är att nyckelbanden var ytterst omtyckta redan under 1500-talet, men på den tiden inte för att bära inträdesbiljetter eller nycklar. Istället var de i Frankrike som del av den militäriska uniformen kända under namnet ”laniere”. Den tidigare formen av lanyards höll fast svärd, pistoler eller pipor nära kroppen i kampsituationer, för att så med möjliggöra hög mobilitet och snabbt greppbarhet. Utöver det var vapnen säkrade på ett sådant sätt att de inte kunde förloras i stridens hetta. Idag är de i vissa länder utav dekorativa skäl fortfarande en fast beståndsdel av den militära uniformen. En vidare tråd av historien om nyckelbanden för oss till vilda västern. Här ska lanyards genom ett bestämt mönster, färgval och en bestämd brodering markera rang och kvalifikation på cowboys och regeringsanställda. Numer räknas nyckelband med fototryck till de mest omtyckta av alla profilprodukter vid sidan av väskor, almanackor och T-shirts.

Egenskaper hos nyckelband med fototryck

Nyckelband med fototryck skiljer sig med några egenskaper från våra andra individuella lanyards. Som deras namn anger, så kan dessa nyckelband tryckas med fototryck och grafik. Det särskilda med det är sublimationstrycket som förädlingsteknik. Här trycks färgämnet inte direkt på profilprodukten. Istället ångas färgämnet in i materialet vid väldigt höga temperaturer. Denna metod möjliggör en detaljtrogen avbildning av komplicerade motiv med hög kvalitet. Utöver det är fototryck en väldigt miljövänlig förädlingsteknik. Nyckelband med fototryck är ett väldigt gediget reklammedel. Precis som satin-nyckelband är de väldigt mjuka och lätt glänsande. Dessa egenskaper leder till optimal bärkomfort och ädelt utseende för reklambäraren.

Reklameffekt med nyckelband med fototryck

Med deras särskilt värdefulla utseende är nyckelband med fototryck gärna sedda ströartiklar. Deras användbarhet som bärare av nycklar, USB-minnen eller inträdesbiljetter är väldigt hög och leder till att de ofta används i vardagen. Ifall nyckelbandet individualiseras med er logga, slogan eller foto kommer er målgrupp ofta i kontakt med ert företag. Så med uppstår ett högt igenkännings- och minnesvärde som förankrar ert företag stadigt i minnet på potentiella medarbetare eller kunder. Utöver det så har den typen av giveways en storslagen effekt på sympativärdena och därmed följderna av ert företags image.

Individualisering av nyckelband med fototryck hos allbranded.se

För oss på allbranded.se är individualiseringen en oumbärlig process för en verkningsfull profilprodukt. Först utsmyckningen av logga, slogan eller foto med hjälp av sublimationstryck ger nyckelbandet med fototryck en personlig touch, som hänvisar till ert företag och därigenom stimulerar bekanthet och recall. Gärna rådgör kundservicen allbranded.se med er vid urvalet av nyckelband med fototryck. För detta är inte bara färg och design avgörande, utan även bredd (10,15,20 eller 25mm) och det integrerade clipet.

Läs mer
Mindre