💥 Idag -15% på hela butiken! Rabattkod BLACKFRIDAY | Läs vårt blogginlägg 💥
💥 Idag -15% på ekologiska produkter ! Rabattkod ekolo | Läs vårt blogginlägg 💥


  • 1

En klassiker: Vävda nyckelband kan nu individualiseras i allbranded.se's webbshop!

De populära nyckelbanden kan tryckas individuellt med er logotyp, slogan eller ert motiv med allbranded. Nyckelband har varit bland de mest populära profilprodukterna i åratal eftersom de är mycket kostnadseffektiva och därför fantastiskt passande som presentreklam. Nyckelband kan användas i olika situationer och är därför mycket välkommen hos mottagaren. När den har fått sitt tryck kan den distribueras på mässor och andra event i stort antal och användas effektivt. De kan också fungera som inträdesbiljett för konserter, VIP-områden och festivaler med en bifogad korthållare. Namnskyltar kan också fästas på nyckelbandet för att underlätta för anställda att identifiera sig i backstageområdet eller på kongresser. Användaren kan förutom alla dessa möjliga användningsområden dra nytta av nyckelbanden i lång tid. Till exempel kan dörrnyckeln eller bilnyckeln fästas på haken så att de kan hittas snabbt i väskor och ryggsäckar fyllda till bredden. För att vara redo att greppas tag om ännu snabbare, kan nyckelbandet bäras runt nacken eller snurras runt handleden. Det här är inte bara praktiskt för användaren, men också för er som annonserande företag, eftersom mottagaren (medvetet eller omedvetet) tjänar som en varumärkesambassadör och er annons presenteras framträdande. Banden kan utformas enligt era önskemål med textiltryck. Vävda nyckelband med sublimeringstryck kännetecknas av att det önskade trycket väves direkt i materialet tillverkat av polyester. Detta ökar tryckets hållbarhet och möjliggör ett högkvalitativt utseende. Dessutom är materialet väldigt bekvämt att ha på kroppen tack vare sin mjuka, höga kvalitet. För extra flexibilitet erbjuder vi inte bara olika tryck, men också tre olika bredder på bandet och olika hakar. Beroende på projektet är fjäderklämmor, en karbinhake eller ett mobilfäste bäst lämpade. Sortimentet av karbinhakar kan vidare indelas i metallkarbiner och plastkarbiner, vilket ger er ännu fler alternativ för tryckta nyckelband. Med vår onlinekonfigurator kan ni montera ert band på önskat sätt och enligt marknadsföringsformen. Om ni har bestämt er för den perfekta reklamartikeln kan ni välja ett reklamtryck - allt från enfärgade tryck till tryck i fyra färger är möjligt. Därefter fattas beslutet om bandets bredd och om haken. Du kan också direkt välja matchande tillbehör. Hårda och mjuka korthållare i PVC-plast i stående format eller i liggande format är idealiska för detta. Efteråt behöver endast den mängd som behövs för er marknadsföring anges och beställningen skickas. Om ni inte kan sammanställa reklamprodukten i vår onlinebutik kan ni ringa oss eller skicka oss ett meddelande. Vi ser till att kunna förverkliga en skräddarsydd produkt som optimalt uppfyller era krav.

Det vävda nyckelbandet som profilprodukt

Varje nyckelband från allbranded.se är unikt. I och med att vi erbjuder olika varianter av lanyards i vår onlineshop, så har ni möjligheten att hitta en profilprodukt som motsvarar era anspråk och planer. Även vävda nyckelband hittar ni i vårt sortiment. De består utav polyestervävnad och lockar med robusthet och motståndskraftigt material. I dessa nyckelband låter sig loggor, slogans eller motiv direkt vävas in. Därmed uppstår en särskilt värdefull reklamtillämpning, som avbildar ett negativ på baksidan av bandet. Det vävda nyckelbandet är utan tvekan en blickfångare för ert företag och en användbar samt värdefull vardagsprodukt för era kunder, medarbetare och affärspartners!

Det vävda nyckelbandets uppkomst

Vävda nyckelband används väldigt gärna som profilprodukter. Faktiskt så tillhör de vid sidan av tändare, USB-stickor och kulspetspennor till de mest omtyckta reklammedlen. Denna framgångshistoria började i Frankrike och föregångaren som var känd under namnet ”laniere”, var del av den militära utrustningen. På den tiden under 1400-talet bar de vävda nyckelbanden pipor, pistoler eller svärd nära inpå kroppen på de stridande, för att göra föremålen säkra och lätta att tillgå. Även idag är nyckelbanden i vissa länder del av uniformen även om det då är av dekorativa skäl. I en annan historisk epok på en annan kontinent hade föregångarna till det vävda nyckelbandet en viktig funktion: De var i vilda västern en indikator på rang och kvalifikationer hos cowboys och sheriffer. Även idag förmedlar de vävda nyckelbanden information. De representerar ert företag, bär biljetter till era VIP-gäster eller bär er logga i det offentliga rummet.

Reklameffekt av vävda nyckelband med logga

Nyckelband är väldigt autentiska reklambärare. Då de bärs medvetet och på en iögonfallande plats, drar dessa profilprodukter i er företagslook alla blickar åt sig. Bäraren av vävda nyckelband fungerar automatisk som er märkesbudbärare och multiplikator av reklambudskapet. På så vis höjer ni ert märkes bekanthet genom att talrika blickkontakter genereras med varje enskilt nyckelband. Utöver det så stärker giveaways i form av vävda nyckelband relationen mellan ert företag och den utvalda målgruppen. Visa potentiella kunder, medarbetare eller affärspartners uppmärksamhet med kreativt gestaltade profilprodukter. Vi rekommenderar att använda våra vävda nyckelband till exempel på mässor och konserter, där de kan bära inträdesbiljetter eller passerkort. Likaså kan produkterna enkelt integreras i press- och informationsdokument.

Individualisering av vävda nyckelband hos allbranded.se

Vävda nyckelband är mångsidiga reklambärare. De lämpar sig framför allt för enfärgade motiv, som direkt kan vävas in i nyckelbandet. På baksidan visar sig ett negativ av reklamtillämpningen, vilken ger profilprodukten extra originalitet. Oss på allbranded.se är individualiseringen av ert vävda nyckelband väldigt viktigt. Så med skapar vi en unik reklambärare, som utvecklar igenkänningsvärde och sympati för ert företag. Beställ vävda nyckelband i enlighet med er corporate design redan nu!

Läs mer
Mindre