• 1

Beställ praktiska profilprodukter och tubvävda nyckelband i allbranded.se's online shop

Vem känner inte igen sig: Nyckelringen, nyckelkortet eller ID-kortet har återigen gått förlorat i djupet av vår väska eller ryggsäck och är allt utom nära till hands. Ni kan åtgärda denna situation och skapa nyckelband hos allbranded.se enligt era idéer genom att trycka dem med er logotyp, ett slående reklammeddelande eller ett häftigt varumärkesanspråk. Profilprodukterna från allbranded.se är inte bara användbara, de tillfredsställer också kunder, så er nästa annonskampanj kan inte vara annat än en kassasuccé.

Reklamklassiker: Tubvävda nyckelband

Vi älskar våra tubvävda nyckelband. Som profilprodukt är de en underkategori till nyckelbanden och är särskilt framgångsrika, för de är inte bara ett vardagsföremål på det sätt som det normalt sätt uppfattas. Glömda nyckar eller förlorade konserttickets hör med nyckelband i tubväv till det förflutna. Individualiserade i ert corporate design så kan dessa reklambärare skapa en storslagen effekt för företag, dess image och dess relationer med företagsomgivningen. Som en av de mest omtyckta ströartiklarna i Sverige så tjänar nyckelband i tubväv dels till att öka bekanthetsgraden samt som omsorg om företagets relationer. Om de används på ett professionellt sätt så genererar nyckelbanden i tubväv brand impressions för ert företag. Varje blickkontakt som därmed skapas med ert märke leder till minnen av motsvarande reklamtillämpning. Genom den höga nyttan nyckelband i tubväv har så erhåller denna ströartikel en alldeles särskild ställning i vardagen – Vare sig ni delar ut nyckelbandet i tubväv till kunder, medarbetare eller affärspartners, så präglar nyckelbanden in ert företag i minnet på målgruppen och skapar utöver det även uppmärksamhet hos den generella omgivningen. Med nyckelbanden i tubväv blir ni inte bara ihågkommen och är närvarande vid köpbeslutet, utan ni lyckas även att tilltala den breda offentligheten med de trycka nyckelbanden. Därvid är detta särskilt avgöra: nyckelband med tubväv är moderna accessoarer som medvetet bärs av ägarna. Den framställda reklamen blir på så vis autentiskt uppenbarad. Bärare av de individuella nyckelbanden i tubväv blir till ansikten för ert märke. Beställ nyckelband i tubväv med logga, för att erhålla autentiska märkesbudbärare med stor räckvidd.

Lanyards med intressant bakgrund

Nyckelband i tubväv räknas idag inte bara till de absoluta reklamklassikerna, som med framgång kan öka bekantheten, sympatin och igenkänningsvärdet för ert märke. De är även modeaccessoarer som är svåra att överträffa vad gäller individualitet. Dock det var minsann inte så att lanyards först utvecklads när de började användas som profilprodukter. Redan på 1400-talet hade nyckelbanden en särskild uppgift: I Frankrike var nyckelbanden under namnet ”laniere” del av den militära utrustningen. Nära uniformen, höll de fast svärd, pistoler och pipor i ett läge det var lätt att komma åt. Även idag är de snyggt knutna banden en varaktig beståndsdel av vissa uniformer, om även enbart utav dekorativa anledningar. Dessutom var lanyards utrustning för cowboys och regeringsanställda i vilda västern. Här var mönster, färg och tryck inte sinnebild för en corporate design, utan företrädde den rang och kvalifikation ägaren hade. Nyckelbanden hade på den tiden alltså inte bara en funktion, samtidigt så var deras yta redan då använda för expressiva tryck och stickningar.

Användningsområden för de individuella nyckelbanden i tubväv

Nyckelband låter sig inte bara betryckas mångsidigt. De kan även användas på flera olika sätt. Vi rekommenderar att använda de prisvärda nyckelbanden med individuell reklamtillämpning på mässor, tillställningar och events. Fördela tex. lanyards vid ert mäss-stånd för att göra människor uppmärksamma på ert företag och för att locka fler personer till er. Dessutom kan ni ge bort nyckelbanden i tubväv som en liten extra gåva tillsammans med era informationsmaterial eller på era egna tillställningar. Nyckelband uppskattas även av er medarbetare. Dela ut nycklar till kontorsrum med personliga nyckelband och låt banden tala för ert märke som del av arbetsklädseln. Som profilprodukt vid särskilda tillfällen, som julafton eller jubileum, ska ni alltid kombinera nyckelbanden med ett annat reklammedel. Ni kan addera ett graverat USB-minne till ert nyckelband eller en passande väska för er målgrupps smartphone. Kunder, medarbetare och affärspartners kommer helt säkert att hitta helt individuella användningsområden för dessa användbara profilprodukter och sedan minnas er, ert företag samt era tjänster och produkter. Rekommendationer i omgivningen är därmed naturligtvis inte uteslutna.

Individualisera nyckelband i tubväv med allbranded.se

Nyckelband i tubväv erbjuder en tilltalande reklamyta på ett alldeles särskilt sätt. Fördelen är att dessa kan tryckas på båda sidorna, så att ett reklambudskap och en reklamadress utan problem kan rymmas utan att profilprodukten verkar fullproppad. Med dess slangformade reklamyta är nyckelbanden i tubväv mindre lämpade för loggor på stora ytor eller reklam med foton. Istället rekommenderar vi er att föreviga figurmärken, internetadresser eller reklamordspråk på nyckelbandet i tubväv. Profitera av detta tillstånd och välj den mest verkningsfulla marknadsföringsprodukten för er reklamkampanj ur sortimentet från webbshopen allbranded.se. Naturligtvis erbjuder vi nyckelbanden i olika former, färger och bearbetningstekniker. De smala nyckelbanden i tubväv går att erhålla i en längd på 90cm och en bredd på 10-20mm. Färgen på banden kan ni välja fritt efter era önskningar och föreskrifter för att så med skapa ett nyckelband helt i enlighet med er corporate design. Forma er egen bild the full service hos allbranded.se och klicka er även igenom våra andra profilprodukts-kategorier!

Läs mer
Mindre