• 1

Nyckelband Reflex från allbranded.se: skapa mer uppmärksamhet med ljuskraft.

Nyckelband med reflex och personligt tryck kan skapas hos allbranded och användas som en snygg blickfångare med nyttiga egenskaper. Nyckelbandet med reflex är ett praktiskt tillbehör som man bara inte kan vända bort blicken från. På grund av dess reflekterande egenskaper står den omedelbart ut och är därför idealisk som reklamartikel. Med hjälp av reflexnyckelband kan fotgängare och cyklister exempelvis bli mer synliga i trafiken - särskilt vid skymningstid, på natten eller i dåligt väder. Om det reflekterande reklambandet bärs runt nacken kan det hjälpa till att förebygga olyckor. Speciellt barn och seniorer drar nytta av nyckelbandets praktiska egenskaper. Eftersom ni som givande företag tar hand om mottagarens välbefinnande uppfattas ni som mycket sympatisk och hjälpsam. Nyckelband lämpar sig dock inte enbart som profilprodukter på grund av denna funktion, eftersom den har många fler användningsområden. På grund av deras låga pris och okomplicerade transporter är reklambanden med reflex den perfekta presentreklamen på mässor, konferenser, kongresser och andra evenemang. De finns i väskan eller ryggsäcken och fungerar som en nyckelring. På samma sätt kan andra små delar fästas på nyckelhållaren så att de är inom räckhåll, oavsett hur full väskan är. Vid offentliga evenemang öppnas dock ett annat brett användningsområde. Korthållare kan fästas på banden för att bära namnskyltar, konsertbiljetter, VIP-rättigheter och mer. Fördelarna sträcker sig sålunda till egenskaperna som kontrollband och inlsläppsband. I sortimentet från allbranded kan ni kombinera era önskade reklamartiklar individuellt. Färgen på bandet är fritt valbart enligt färgskalan Pantone och kan därmed idealiskt anpassa sig till er företagsdesign. Nyckelbandet trycks med er logotyp, slogan eller ett spännande motiv utifrån era idéer. Reklambandet kan väljas i fyra olika bredder, från smala 10 mm till 25 mm breda varianter. Även mångfalden av olika hakar är stor. Förutom tre olika typer av karbiner är även mobilfästen, dog-clips och fjäderklämmor välkomna alternativ. Tillbehör till nyckelbandet kan beställas direkt. Här kan korthållare av mjuk eller hård plast väljas samt modeller i stående eller liggande format. Beroende på marknadsföringsformen är olika ordermängder optimala, vilket är varför ni också kan bestämma det önskade antalet själv. Reflexnyckelband med tryck är idealiska för att nå ut till en stor målgrupp och förblir i det långsiktiga minnet. I onlinekonfiguratorn kan ni anpassa ert beställda tryck. Men om ni har särskilda behov som det inte går att genomföra där, ring bara vår kundtjänst om ordern, för eftersom att allt ska vara till er belåtenhet är vi glada över att också erbjuda skräddarsydda specialbeställningar.

Historien bakom lanyards

Det som idag är en hyllad ströartikel, som till och med vi ur profilproduktbranschen sällan upplever, har sitt ursprung i Frankrike. Nyckelbandet var redan under 1500-talet känt under namnet ”laniere” i Frankrike och var i början en del av den ordinarie militära utrustningen. Svärd, pistoler och pipor sattes med hjälp av de tidigare versionerna av lanyards fast på uniformen. I de kommande århundradena utvecklade sig nyckelbanden till dekoration av militäruniform. Även i vilda västern hade nyckelbanden en alldeles särskild uppgift. Till skillnad från idag, när nyckelband är en förmedlare av reklambudskap som ska representera corporate design och företagsidentitet, så var de på cowboys och sheriffers tid uttryck för bärarens rang och kvalifikation. Först under det tidiga sjuttiotalet blev nyckelbanden till de reklambärare som idag överöses med hyllningar. Konserter och musikevenemang gav dem sitt genombrott, för som hållare till scenbiljetter och passerkort visar de senare reklamklassikerna sin mångsidiga vardagsduglighet.

Reflexer för lysande rekla

Att reflexer är en äkta blickfångare visar sig senast vid mörkrets inbrott. Lysande reflekterar de det som ställs i deras väg. Infallande strålar blir undantagslöst tillbakareflekterade i riktning mot strålningskällan. Denna så kallade retroreflektionen sker oberoende av reflektorns inriktning. I vår vardag har det uppkommit ett flertal användningsområden för reflektorer, som framför allt för med sig en skyddsfunktion för reflektorn. I trafiken hittar vi dessa på cyklar, riktmärken eller direkt på gatupassanterna. De utrustar till exempel regnjackor, skor, ryggsäckar och hjälmar med lysande reflexmärken. Är det sedan mörkt, så höjer de synligheten och hindrar chocksekunder eller olyckor. Med reflex-nyckelband ger ni er målgrupp en stor portion belysning och säkerhet på de mörka gatorna.

Nyckelband reflex – en reklamklassiker

En klassiker bland profilprodukterna har nyckelbandet alltid varit. Dock senast från och med nu så tjänar nyckelbandet inte bara som en praktisk hjälpreda, som kan förhindra förlusten av husnyckeln, utan tjänar framför allt som trendig accessoar för varje levnadssituation. En särskild highlight bland beställarna: Nyckelbanden med reflexband. På dessa produkter sätts reflexband på ett vävt polyesterunderband. De löder därmed längs den yttersta bandkanten, lyser i mörkret och attraherar helt av sig själva uppmärksamhet. Utöver det så förenar keyholdern med reflexen allt som går att hoppas på hos en bra profilprodukt: en väldigt bra valuta för pengarna, regelbunden användning och en uppseendeväckande reklamyta. Med dessa egenskaper hänför reflex-nyckelbanden som giveaway, eller som reklampresent, höjer ert företags bekanthet och stärker relationen till er företagsomgivning. Lys upp vardagssituationer med era individuella reflex-nyckelband.

Bärbar reklam för er målgrupp

Våra reflex-nyckelband som reklambärare skiljer sig från andra klassiker bland ströartiklar, som tändare eller pennor, eftersom de inte regelmässigt byter ägare. De bär viktiga föremål: Nycklar, inträdes- eller passerkort hänger på reklambäraren – de ger ingen gärna ifrån sig. Bärandes runt halsen eller hängandes ur byxfickan så är reklambudskapet tydligt igenkännbart och får poäng för sin stora mobilitet. Ett reflex-nyckelband är er mobila lysreklam. I kombination med dess höga nytta och långlevnad så tillhör dessa profilprodukter till de mest övertygande, då deras bärare automatiskt blir till en märkesbudbärare, som sprider, företräder och gör det reklamförande företagets värden trovärdiga. Mer autentiskt kan ni inte stå i rampljuset.

Så använder ni reflex-nyckelbanden

Reflex-nyckelbanden uppvisar ett brett urval av användningsområden, vare sig konserter, företagsevents eller mässor. Är ni en konsertorganisatör? Inget ligger då närmre än att dela ut inträdesbiljetterna med ett billigt reflex-nyckelband som konsertbesökarna även kan behålla efter eventet där er logga är tryckt tillsammans med kommande konsertdatum. Som variant finns även möjligheten att göra mässbesökare uppmärksamma på ert företag med ett bildmärke på nyckelbanden. Gärna rekommenderar vi er även att använda speciella lanyards som on- eller inpack. Bifoga nygjorda nycklar med reklambäraren, räck över lägenhetsnyckeln med en värdefull lanyard när hyreskontraktet är slutet eller bifoga produkten med tryckt logga vid köpet av en annan reflex-produkt, som tex. en reflexväst, en hjälm eller en jacka.

En design i enlighet med er företagslook med allbranded.se

Med reflex-nyckelbanden som profilprodukt väljer ni en gränslös frihet vad gäller design och gestaltning. Det börjar redan vid färgen på nyckelbandet – här kan ni nämligen välja vilken färg som helst. I steg två kan ni välja mellan 6 olika cliptillslutningar. Även valet av er individuella reklamutformning är ett steg i ledet för att skapa ert skräddarsydda reflex-nyckelband. Därmed kan nyckelbandet individualiseras med ett integrerat reflexband med 1-6 färgade seritryck. Likaså är det tänkbart att er logga eller text lämnas oberörd, för att så med kunna skapa en uppseendeväckande negativ-effekt. Unika produkter kan framtas mycket enkelt, i alla fall i webbshoppen allbranded.se!

Läs mer
Mindre