• 1

Nyckelband Polyester kan individuellt gestaltas och beställas som profilprodukt på allbranded.se

På allbranded.se kan du designa dina egna profilprodukter i form av nyckelband av polyester. Äntligen är det slut på det eviga letandet efter nycklarna i väskan. Ta en titt i webbshoppen på allbranded.se för att hitta passande giveaways för dina kunder och affärspartners. Vi erbjuder individuella profilprodukter och merchandise som du kan utforma helt efter dina egna önskemål. Bekänn färg och ge bort färgglada reklammedel. En Eye Catcher som påminner dina kunder om ditt företag varje gång de tar fram nyckelknippan. Vi på allbranded.se tycker att nyckelbandet med tryck är en idealisk giveaway som passar i de flesta situationer. Hjälp dina kunder att slippa leta efter sina nycklar.

Gör nyckelband polyester personliga

Nyckelbandet är ett vardagsföremål, utmärkande som få. Med den konkreta nyttan att fästa föremål nära kroppen, går det inte längre att föreställa sig fickor utan lanyards. Nycklar som tidigare hade gått förlorade eller inte kunde återfinnas, har ni erhållit en säker plats i och med nyckelbanden och finns alltid inom räckhåll. Dock inte bara för nyckelknippan är nyckelbanden ett tjänande nyttoföremål. Även passerkort, USB-minnen eller mobiler kan fästas på de mångsidiga produkterna. Mångfald, nytta och estetik är sedan urminnes tider nödvändiga egenskaper hos en profilprodukt för att göra reklam effektivt och långlivat. Inget under att nyckelband är en av de mest omtyckta profilprodukterna. De uppfyller inte bara dessa förutsättningar, utan tar även med sig nya fördelar. Ett lågt styckpris, en expressiv reklamyta och en lång produktlevnadscykel utmärker nyckelband polyester och kröner dessa materiella reklambärare med framgång. Använd lanyards utav polyester som profilprodukt för att sprida ert reklambudskap, stimulera ert företags bekanthet och ge er målgrupp en profilprodukt med stor nytta i handen!

Nyckelband polyester: Effektivt reklammedel och trendig accessoar

Nyckelbandet polyester har genomlevt en enorm utveckling. Historien kring lanyards börjar redan på 1400-talet i Frankrike. På den tiden användes de som tillbehör till militärernas uniform och kunde fästa pistoler, svärd eller pipor särskilt nära kroppen. De gick då under namnet ”laniere”. Även under det efterföljande århundrandet fortsatte de framför allt utav dekorativa anledningar att vara del av uniformen. I vilda västen är lanyards som produkt en viktig beståndsdel av den statliga ordningen. Cowboys och regeringsanställda använde produkten inte som giveaway utan som statussymbol. Färger och mönster på banden hade inte sitt ursprung i en smart corporate design, utan gav indikation om bärarens kvalifikation och ställning. Först under 70-talet etablerade sig nyckelbanden som profilprodukter. Anledningen till detta genombrott var användningen av lanyards på konserter och musiktillställningar. De bar då som nu scen- eller passerkort. Idag går det inte att föreställa sig ett sortiment av profilprodukter utan nyckelband.

Reklameffekten hos nyckelband polyester

Nyckelband polyester är effektiva profilprodukter och det har sina skäl. Användbarheten är avgörande hos dessa produkter. De används dagligen i form av nyckelband, ger med er tryckta logga eller slogan ert företag uppmärksamhet och kan med hjälp av upprepad användning prägla in er och ert företag i kundernas minne. Som del av den materiella reklamen kan nyckelband polyester genom beröringen lämna efter sig ett särskilt intryck: Reklam som går att ta på skapar snabbare hågkomst av ert företag och låter den bestå långfristigt. En representativ studie visade senast att 78% ägarna till mottagna profilprodukter kom ihåg företaget som gjorde reklam, företagets namn samt dess tjänster. Utöver det kan lanyards tack vare den uppseendeväckande reklamytan som kan individualiseras fritt efter era önskemål, locka till sig uppmärksamheten från den breda offentligheten. Inte bara det, att ni kan vara väldigt variabel med er målgrupp, ni når även ut till olika typer av grupper med ert reklambudskap. Därvid betonar vi särskilt att reklamen med nyckelband polyester inte är påträngande, utan autentisk. Bäraren av lanyards bestämmer sig själv för att bära accessoaren och blir därigenom själv till ert reklamansikte med en personlig lanyard.

Polyester som utgångspunkt för er profilprodukt

Det individuella reklammedlet av polyester lämpar sig idealt för att bereda er kundkrets glädje. För små gester stärker era relationer till företagsomgivningen. Överraska era parters, kunder eller medarbetare med en användbar present. Förbättra ert rykte och bli mer långfristigt ihågkommen utan extra ansträngning. Nyckelband polyester multiplicerar er reklameffekt helt av sig självt. Nyckelband är oberoende av materiel effektiva profilprodukter. Varför ska ni trots detta satsa på polyester? Kemiskt sätt ät polyester polymer med en esterförbindelse i huvudkedjan. Vi känner igen det som syntet med mångahanda användningsområden. Syntetfibrerna är världen över de mest kända syntetiska fibrerna. De används sedan 1947 i klädesindustrin, åtminstone i den klassiska mixen 55% polyester, 45% ull. För er lanyard har polyester som material en del att erbjuda: Hög ljus- och vädertålighet, samt ett lättskött material som behåller formen utmärker polyester. På likande sätt är profilprodukter utav polyester knappt böjbara, vilket kommer ert reklamtryck till del. Slitstarka lanyards av polyester uppfyller alla förutsättningar för en reklameffekt som kommer att hålla år framöver.

Uppbyggnad och urval av tryckbara lanyards

Generellt är våra nyckelband 90cm långa och hopsydda med en halvt förflyttad omvridning, så att de kan vila så plant längs kroppen som möjligt. I webbshopen allbranded.se erbjuder vi lanyards med en bredd på 10 till 25mm. Som extra tillbehör är integration av en syntet- eller metallkarbid som sammanfogande länk tänkbar. Utav säkerhetsskäl infogar vi kostnadsfritt ett safety-clip i varje lanyard. Denna tjänar till att förhindra kvävning och är en icke-blockeringsbar kontaktförbindelse på halsbandet, som naturligtvis öppnar sig självständigt.

Oberoende av ert val kan vi verkligen individualisera varje nyckelband polyester. Med ett seritryck uppstår en värdefull reklamtillämpning, tex. bestående av er logga eller slogan. Er kreativitet har därvid inga gränser. Med vårt Pantone- färgsystem kan ni välja er favorit bland tusentals av färger och orientera er direkt efter era corporate design föreskrifter. Gärna rådgör våra kompetenta profilproduktexperter från allbranded.se med er om urval, gestaltning och spridning av era personliga nyckelband polyester!

Läs mer
Mindre