Vi säger tack och ge tio dagars 10% rabatt på alla online-beställningar från 2000 kr* | Rabattkoden: allbranded10
?
*Kampanjrabatten är tidsbegränsad och är endast giltig för online-beställningar från 2000 kr på www.allbranded.se. Matvaror är inte inkluderade. Kampanjrabatter och kampanjkoder kan ej kombineras. Giltig från 09 september 2021 till 19 september 2021.
Tio dagars 10% rabatt på alla online-beställningar från 2000 kr* | Rabattkoden: allbranded10
?
*Kampanjrabatten är tidsbegränsad och är endast giltig för online-beställningar från 2000 kr på www.allbranded.se. Matvaror är inte inkluderade. Kampanjrabatter och kampanjkoder kan ej kombineras. Giltig från 09 september 2021 till 19 september 2021.

  • 1

Nyckelband Nylon kan förses med din företagslogotyp för att sedan delas ut som giveaways.

Använd nyckelband i nylon som praktiska reklamartiklar och tryck dem utifrån era önskemål med våra marknadsföringsexperter på allbranded.se. Nyckelband med tryck tillhör favoriterna bland reklamprodukter eftersom de kombinerar många bra funktioner. De är billiga, mycket rymdbesparande och lätta, vilket gör dem idealiska för att delas ut som företagspresent på mässor. Men de tjänar inte bara bra som gåvor till besökarna, utan även som mycket synliga märken för anställda. Om ett plastkort fästs på det tryckta nyckelbandet kan det göra nytta som namnskylt eller backstagekort. På samma sätt kan konsertbiljetter bifogas eller VIP-rättigheter visas. Men nyckelband kan inte enbart användas vid speciella tillfällen, utan även i vardagslivet gör de nytta. Det kan användas som nyckelring eller för att hänga upp andra små föremål som USB-stickor. Nylonremmarna är också särskilt bekväma att bära runt nacken eller handleden. De finner även sin plats i handväskan, ryggsäcken eller byxan. Man behöver aldrig söka efter nycklar eller andra små delar som är anslutna till dem igen. I allbrandeds onlinebutik hittar ni ett brett utbud av modeller. Ni kan göra en rad anpassningar till nylonbanden, så att de uppfyller era önskemål och höga krav på bästa sätt. Standardlängden är 90 cm, men ni kan välja mellan fyra olika bredder. Den största variationen kommer när det gäller design, eftersom reklamprodukterna kan ha unika tryck. Vi utformar banden med färgskalan Pantone enligt era önskemål. Det spelar ingen roll om ni är ett fan av enkel design eller vill skapa färgglada blickfångare - allt detta är möjligt med skärmtryck! För att användningsområdena ska finnas i så stor mångfald som möjligt erbjuds den klassiska karbinen inte bara som hänge, men också mobilfäste, fjäderklämma och dog-clip. För extra komfort erbjuder vi även passande tillbehör. Korthållare i PVC-plast gjorda av mjukt eller hårt material, antingen i stående eller liggande format, finns här hos oss. Förutom det stora sortimentet i butiken drar ni nytta av en enkel och därför bekväm beställningsprocess. Välj först det reklamband som ni fastnar för och välj den färg som bäst passar er företagsdesign. Därefter fattas ett beslut om bredden och valet av den medföljande haken. Valet av tillbehör kompletterar utseendet på företagspresenten och maximerar fördelarna för er som företag och för mottagaren. Vi erbjuder många nylonband som kan konfigureras online. Passar inget från sortimentet av designalternativ kan ni också beställa en skräddarsydd produkt från oss. För en snabb diskussion av detaljerna är det bara att ringa vår kundservice eller skicka oss ett meddelande.

Nyckelbandet nylon som profilprodukt

Idag kan nyckelband entydigt sägas vara de mest framgångsrika klassikerna som profilprodukt. Vid sidan av kulspetspennor, väskor och paraplyer räknas de till med mest omtyckta reklammedlen. Denna utveckling hade det varit svårt att tilltro nyckelbandet, då det ursprungligen utvecklades i Frankrike för militärens ändamål. Känt under namnet ”laniere” användes bandet för att hålla fast vapen och fäste svärd, pistoler och pipor tätt intill uniformen. Som beståndsdel av den militära utrustningen höll nyckelbanden ut in i det sista, även om enbart av dekorativa anledningar. Dessutom användes föregångare till dagens nyckelband i vilda västen: Cowboys och regeringsanställda använde lanyards som statussymbol. Här var mönstren och färgerna på banden inte uttryck för en särskild corporate design utan gav information om bärarens rang och kvalifikationer. Först från och med 70-talet började utvecklingen av nyckelband till profilprodukter. På den tiden blev de hållare av scen- och passerkort på musiktillställningar och konserter. Denna användningsmöjlighet av nyckelbanden är även idag mycket omtyckt. Musikaliska event ger idag mer än någonsin upphov till användandet av individuella nyckelband av nylon. I webbshopen allbranded.se låter sig lanyards gestaltas helt efter era föreskrifter. Som profilprodukt kan banden av nylon generera grandiosa reklameffekter för ert företag. Vi pratar här bland annat om en ökning av er bekanthetsgrad, stärkandet av relationen till kunder medarbetare eller affärspartners samt imageomsorg för ert företag.

Att använda nyckelband i nylon som profilprodukt är ett smart schackdrag. De utmärker sig genom en hög nytta, vilken leder till en regelbunden användning från er målgrupps sida till vardags. Dessutom är dessa reklammedel präglade av långlevnad och originalitet. Så med kan ni överraska kunder med den kreativitet som ryms hos er och denna reklamklassiker samt gör så med långfristigt reklam för ert företag så väl som era produkter och tjänster. Även det låga styckpriset på nylon-nyckelbanden är en fördel. För engångspriset på profilprodukten skapar en reklameffekt som multiplicerar sig utan extra uppbåd från er sida. Satsa med reklambäraren av nylon på en reklameffekt som sprider sig omedvetet bland er målgrupp och utan att tränga sig på. Ert företag kommer att tack er!

Så verkar nyckelbanden i nylon

Vi håller med om att nyckelband i nylon inte är några värdefulla reklampresenter, då är vi de första att rekommendera individuella plånböcker, graverade fotoramar eller originella godisgåvor. Dock nylon-nyckelband är utan tvekan framgångsrika ströartiklar, som kan sprida varje reklambudskap. Tryckt med er slogan eller logga så kommer nyckelbandets uppenbara reklamyta att rikta offentlighetens uppmärksamhet på ert företag. Räckvidden som uppnås vid denna process är större än för de övriga reklamkanalerna som plakat, TV-klipp eller post-utskick. En bekanthetsökning är alltså lätt att uppnå med lanyards i nylon. Dessutom kan reklammedel på grund av deras regelbundna användning hänföra kunder, medarbetare och affärspartners i vardagen och därmed binda dem till ert företag. Företag som närmar sig sina målgrupper med generositet och tacksamhet med hjälp av profilprodukter, etablerar starkare relationer till kunder, medarbetare och affärspartners. Bindningen till det reklamgörande företaget är med profilprodukten som present inget svårt projekt, utan det sker helt av sig självt. Visa er målgrupp att de är viktiga för er. Profilprodukter hjälper till med detta, för i motsats till andra reklambärare tas de emot som presenter och den reklammässiga karaktären går förlorad. I Sverige kan ni därför glädjas över en stor uppskattning: 76% av svenskarna är till och med av den åsikten att de alldeles för sällan erhåller profilprodukter.

Nylon som material för er reklambärare

Nylon är varunamnet på syntetfiber utav polyamid. Namnet kommer ursprungligen från avkortningen på orterna där nylon först producerades: NY (New York) och Lon (London). Fader till detta material är Wallace Carothers som utvecklade syntetfibret 1935 och lät patentera det två år senare. Snabbt stod det klart att nylon visade sig vara ett lämpligt material för många typer av textiler, inte bara för strumpor. Tack vare stor hållbarhet och stabilitet så är produkter av nylon väldigt långlivade. För era nyckelband är det chansen att göra ert reklambudskap känt under en längre tidsperiod. Dessutom är nyckelband av nylon väldigt lätta och erbjuder därför en angenäm känsla när det bärs. Som första fiber framställdes nylon helt syntetiskt utav kol, vatten och luft och lanserades med höga förväntningar på marknaden: Nylon som konkurrensprodukt till japanskt siden. Även idag känns materialet extremt mjukt och ger era nyckelband en matt glans och ett ädelt utseende. Nylon är nära besläktat med polyester, men skiljer sig dock avsevärt på grund av dess blanka och lätt glänsande finish. Som profilprodukt är nyckelband i nylon visserligen billiga, men de ser särskilt värdefulla ut.

Att göra nyckelband i er företagslook personliga

Att göra nyckelbandet i nylon personligt är viktigt för att ert märke ska kännas igen. Så med kan reklameffekten först riktigt inpräglas i förbindelse med ert företag. I webbshopen allbranded.se kan ni beställa nyckelband i nylon i enlighet med er corporate design. Välj enkelt individuella reklamplaceringar, passande Pantone-färger och vi gör den effektiva ströartikeln personlig med seritryckförfarandet. Även tillbehör till ert nyckelband i nylon, som till exempel passerkortshållare, finns att tillgå i webbshopen allbranded.se.

Läs mer
Mindre