Den här hemsidan använder cookies för en optimal användarupplevelse. Genom att besöka den här sidan godkänner du användningen av cookies.

Keramikmugg Flavour med sublimationstryck

Produktnummer: 120-1000E5-000-1-2


  • Keramikmugg Flavour med sublimationstryck Inget reklamtryck | Inte tillgängligt
  • Keramikmugg Flavour med sublimationstryck Inget reklamtryck | Inte tillgängligt
Gör dina personliga val
?
Produktmärkning
Mer information om trycktekniker hittar du på vår sida Tryckservice.
1 Prov

Din valda konfiguration är endast tillgänglig som ett prov.

Ditt pris
Styckpris
29,77 kr
Prisinformation
Mängd
1x
Styckpris
29,77 kr
Du sparar
-

Netto Pris
Brutto Pris
29,77 kr
Få prisuppgift
Inga fraktkostnader debiteras från 4000kr
Reklamartikel med reklamtryck: Pris inkl. tryck
Leveranstid: 5 Dagar
Du kan ladda upp din logotyp i varukorgen
Detaljer
Förädling
4C Digitaltruck
Format
Höjd 91 mm, Ø 82 mm
Material
Keramik
Prov

Du vill först se en provbit? Inga problem!

Provbit fr.o.m 29,77 kr
Beskrivning

Keramikmugg Flavour inklusive reklamtryck

En kopp kaffe på morgonen är ett ritual som inte är borttänkbar för många. När den goda doften av kaffebönorna breder ut sig hemma i köket och vi njuter av första klunken, då kan dagen långsamt börja. Kaffekoppar är därför ett måste i varje hushåll. Även på kontoret tillhör kaffekoppar standardutrustningen. Och för att vi från allbranded.se vet att kaffen smakar ännu bättre när man dricker den ur optiskt fina eye-catchers, vill vi lägga dig den tidslösa fina kaffekoppen som profilprodukt nära hjärtat. Den högkvalitativa keramikmuggen med det mysiga namnet „Flavour“ gör drickandet av kaffe eller té inte bara njutbart – utan är även den ideala märkesförmedlare för ditt företag. Vi inscenerar nämligen er reklam och trycker er logotyp, slogan, webbadress eller telefonnummer på koppen. Precis som du vill ha det. Keramikmuggen Flavour kännetecknas av sin klassiska och tidslösa design i strålande vit och med ett ovalt handtag. De 300ml av din favoritdricka som rymms i koppen värmer inte bara upp dina sinnen under lunchrasten eller på möten utan även hjärtat när du tar en mysig kväll med din älskade. Din keramikmugg med logotryck är självklart diskmaskinstålig, allt för att din reklam ska förnimmas länge och hållbart vid varje klunk.

Användning och fördelar

  • Muggar tillhör reklamklassikerna, eftersom de ofta används både i vardagen och på kontoret och därmed har en hög funktionell användning.
  • Keramikmuggen Flavour övertyger med sin stora reklamyta, på vilken din logotyp tydligt kan placeras.
  • Den högkvalitiva bearbetningen gör den här reklammuggen till en långtids-reklambärare
  • Ge bort tryckta keramikmuggar som originell profilprodukt som gläder dina kunder, medarbetare och affärspartners lika mycket.
  • Reklamtryck inklusiv: vi förse keramikmuggen med din logotyp genom att använda oss av sublimationtryck.
Genom att välja keramikmuggen Flavour bestämmer du dig för en unik profilprodukt, som med stil sätter ditt företag i scen och det länge och kraftfullt. Gärna rådgiver vi dig personligt och kartlägger dina möjligheter för hur du kan göra en enkel keramikmugg till en profilprodukt med igenkänningsvärde.